Våra fruktkorgar

Det är ingen nyhet att svenskar tänker på sitt välmående och sin kost. Frukt och grönt är ett vanligt inslag i vardagen. Frukt på jobbet blir allt vanligare och inte bara är det gott och hälsosamt. Köp via nätet och välj mellan olika fruktkorgar som varierar både i storlek (4 – 11 kg) och pris. Du kan även beställa en skräddarsydd korg efter dina egna önskemål.

Fruktkorg Standard

Här får du blandning av de vanligaste frukterna som är äpplen, päron, banan och apelsiner.

Fruktkorg Premium

Den här fruktkorgen är något extra då den innehåller banan, äpple, päron, citrusfrukter samt säsongsfrukter. Det kan vara bland annat kiwi, plommon eller clementiner beroende på säsong.

Fruktkorg Banan

Banan är en favorit hos många och en fruktkorg som är speciellt inriktad på banan har varit väldigt efterfrågad. Här får du en större andel bananer men också de vanliga frukterna: äpple, päron samt plommon och nektariner.

Fruktkorg Original

I den här originalkorgen får du frukter som apelsiner, äpplen, päron och bananer. Beroende på säsong toppas fruktkorgen med säsongensfrukt som kan vara plommon, clementiner eller nektarin.

Fruktkorg Extra

Fruktkorgen som i större del består av bananer och apelsiner. Korgen toppas med en liten andel päron och äpplen samt druvor och säsongsfrukt.

Fruktkorg Exotisk

När man längtar till varmare breddgrader är denna fruktkorg perfekt. Banan, äpple, druvor och apelsin som sedan toppas med ananas, fikon och granatäpple.

Fruktkorg Citrus

En väldigt gul korg som passar alla citrusfruktälskare. Här hittar du clementiner, apelsiner, limefrukter samt citroner.

Fruktkorg Lyx

Detta är vår lyxigaste fruktkorg då den innehåller en hel del frukter. Äpplen både röda och gröna, bananer, apelsiner, päron, druvor i två färger, ananas, citrusfrukter och exotiska frukter samt frukter från säsongen.

Veckans fruktkorg

Varje vecka består korgen av en ny frukt. Det kan vara äpplen en vecka och päron den andra veckan. Ni får en ny frukt varje vecka som räcker till alla på kontoret.

Fruktkorg Mix

Här finner du en korg med en härlig mix av kiwi, nektarin, päron, äpple, banan och apelsin.